Hozzávalók:
3 evőkanál zsírszegény salátaöntet
1 evőkanál citromlé
4 lazacfilé
1/3 csésze apróra vágott friss petrezselyem
4-5 db apróra vágott paradicsom
4-5 közepes apróra vágott articsóka
25 dkg sovány feta sajt
2 evőkanál durvára vágott olívabogyó
Elkészítése:
Melegítsük elő a grillezőnket, izzítsuk be rajta a lángot. Keverjük össze a salátaöntetet és a citromlevet. Öntsük a fele öntetet és a lazacfiléket egy visszazárható műanyag zacskóba. Zárjuk le a zsákot és tegyük hűtőbe pácolódni, ameddig a maradékból elkészítjük a végleges öntetet.
Keverjük a maradék öntetet el a petrezselyemmel, a paradicsommal, az articsókával, a sajttal és az olajbogyóval. Hagyjuk állni szobahőmérsékleten, amíg a lazacok elkészülnek.
4 lazacfilé
1/3 csésze apróra vágott friss petrezselyem
4-5 db apróra vágott paradicsom
4-5 közepes apróra vágott articsóka
25 dkg sovány feta sajt
2 evőkanál durvára vágott olívabogyó
Elkészítése:
Melegítsük elő a grillezőnket, izzítsuk be rajta a lángot. Keverjük össze a salátaöntetet és a citromlevet. Öntsük a fele öntetet és a lazacfiléket egy visszazárható műanyag zacskóba. Zárjuk le a zsákot és tegyük hűtőbe pácolódni, ameddig a maradékból elkészítjük a végleges öntetet.
Keverjük a maradék öntetet el a petrezselyemmel, a paradicsommal, az articsókával, a sajttal és az olajbogyóval. Hagyjuk állni szobahőmérsékleten, amíg a lazacok elkészülnek.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése